Drăgăşani este povestea lui Gib Mihăescu, transpusă în prezent

Oraşul lui Gib Mihăescu devine pe zi ce trece un oraş european, elegant, cu viaţă economică şi socială dinamică.

În municipiul au fost recent realizate mai multe sensuri giratorii pentru fludizarea traficului dar care ar putea fi cu uşurinţă numite mici opere de artă.

Sensurile giratorii care au fost amenajate în Drăgăşani, vin să deschidă astfel intrarea dintre Piteşti, sistematizând astfel circulaţia în zona centrală, iar un altul deserveşte intrarea în cartierul Rahova.

Acestea sunt lucrări cu bun gust, care au diferite opere de artă, au costuri reduse şi fac parte din investiţiile municipalităţii în arhitectura urbană.

Municipiul viilor nu se dezminte în a arăta că nu este un oraş secundar în judeţul Vâlcea şi el este capitală regională. Şi un pol industrial în creştere. Se poate lăuda cu un parc industrial în extinderea, o companie va investi într-o nouă hală de producţie  subsansamble auto.

Dar nu poate fi omis faptul că Drăgăşaniul deţine unul dintre cele mai frumoase parcuri din ţară, parcul Batca fiind un compozit elegant, un parc de recreere, sport, promenadă, foarte cochet şi care poate oricând concura cu orice parc de reşedinţă de judeţ.

Primarul Cristian Nedelcu mai spune că o atenţie sporită va fi acordată vieţii culturale, deja de mai bine de o lună, teatrele din Râmnicu Vâlcea sunt invitate să joace aici iar spre bucuria autorităţilor publicul este extrem de încântat de acest aspect.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *