Două sate din Stoilești, izolate din cauza unei alunecări de teren

 

Din fonduri proprii, administrația locală a demarat lucrările de modernizare pe strada Biserica Ghiobești, precum și la podul din punctul Manea. De asemenea, se continuă lucrările la consolidarea drumului comunal DC 39, iar în urma alunecărilor de teren s-au produs cratere de 100 de metri lungine și 30 metri adâncime, în punctele Monceanu și Pistolea, unde 200 de gospodării sunt izolate.

“Alunecările de teren au izolat două sate în comuna Stoilești. Drumul a căzut în lungime de 100 de metri și are o adâncime de circa 30 de metri. Este vorba de satul Bulangei și satul Geamăna, unde peste 200 de gospodării sunt izolate.  Așteptăm urgent banii pe situații de urgență să putem demara lucrările, pentru a asigura accesul către aceste sate. ”, a menționat primarul Florin Ionescu.

Edilul a mai spus că, dispensarul din localitate construit tot cu fonduri proprii se află în faza terminală, urmând ca în scurt timp să fie inaugurat.

 

Primăria refuză numirea unui reprezentant în CA al școlii generale

Conducerea primăriei Stoilești refuză numirea unui reprezentant în consiliul de administrație al școlii generale din localitate, pe motiv că noua organigramă la școala generală a fost impusă, profesorii nefiind de acord cu aceasta.

„Întrucât nu au fost consultați profesorii, în contextul noii organigrame, prin numirea noului director, primăria și consiliul local refuză numirea unui reprezentant în consiliul de administrație al școlii. Consider că nu au fost respectate criteriile numirii directorului.”, precizează primarul Ionescu.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *