Două săli de sport și o scoală vor fi reabilitate în comuna Dăești, prin CNI

Compania Națională de Investiții implementează mai multe proeicte în comuna Dăești.

Printre aceste investiții se numără două săli de sport, una deja finalziată iar alta de 102 locuri, la Fedeleșoiu. Acolo CNI va reabilita și baza sportivă  Totodată va fi reabilitată și scoala I-IV din Sâmbotin. Ceea ce completează zestrea de investiții pe care a implementat-o administrația Popolan în ultimii ani, în frumoasa comună de pe malul stâng al Oltlui.

De altfel este una din cele mai dinamice localități din Vâlcea, o localitate care crește demografic, se dezvoltă economic și deja din acest an va fi și un punct turistic pe harta Vâlcii.

Prin fonduri europene, prin fonduri guvernamentale, printr-o deschidere totală pentru investititori, investiții publice struict funcție de interesul cetățenilor.

”Am încercat să facem tot ce depinde de noi, mă refer la principalele utilități, apă, canalizare, drumuri, acum ne luptăm pentru rețeaua de gaze naturale. Știm că toate aceste utilități or să atraga investitori și noi locuitori”, spune primarul George Popolan.

Cu un număr de locuitori care se apropie neoficial de 5000, cu investiții străine, cu mai multe pensiuni și cu un viitor parc de aventură uriaș, Dăeștiul intră în anul 2021 ca un candidat pertinent la a se numără printre cele mai dezvoltate localități rurale din Vâlcea.

Recent, Consiliul Județean Vâlcea a demarat un proces de reabilitare a drumului județean din zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *