Două noi companii vin în capitala energiei verzi din Vâlcea, la Slătioara

Numim deja Slătioara, capitala energiei verzi din județul nostru, grație celui mai mare parc fotovoltaic din Vâlcea și printre primele 5 din Oltenia, un parc uriaș care prinde contur pe platoul Mogești, acolo unde este noua inimă economică a localității.

”Vorbim de doi agenți economici care și-au manifestat intenția de a investi în zona Mogești. Unul pe parte de agro turism și evenimente iar cel de-al doilea pe mică industrie de servicii. Este un lucru foarte bun că se vine la Slătioara, că această zonă economică capătă contur de la lună la lună, că primărie își consolidează un buget de venituri proprii”, spune Camelia Romcescu, primarul localității.

În paralel, în comună se lucrează la a doua etapă de rebilitare drumuri, la centrul de zi pentru vârstnici. S-au finalizat și locurile de joacă din Milostea și Slătioara.

Slătioara, deja numită capitala energiei verzi din Vâlcea, se impune deja pe harta economică a Vâlcii, ca un model de administrație, model de urbanism, model de agro turism, fiind cea mai dezvoltată din grupul localităților rurale din Depresiunea Horezu.

Este o comună cu infrastructura de drumuri și utilități pusă la punct și aproape de finalizare, cu cel mai nou motor economic în zona Milostea, cu un PUG foarte bine delimitat între industrie și rezidențial și cu cel mai dinamic sector turistic.

Primăria Slătioara a reușit să depună proiectul de extindere al rețelelor de apă și canalizare în Parcul Industrial, o infrastructura care va oferi un impact și stimulent pentru a atrage cât mai mulți investitori în această zonă care deja prinde contur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *