Două mari companii din Budești își extind afacerile și limiile de producție

Una ar fi Compania Don Pedro care este unul dintre principalii producători români de hârtie tissue. De-a lungul anilor, au rafinat producţia şi procesele pentru a răspunde cât mai rapid nevoilor şi schimbărilor pieţei, deoarece au realizat că flexibilitatea în business este cheia succesului. Acum lansează noua gamă de produse profesionale Flexi care cuprinde: prosoape de hârtie, hârtie igienică şi şerveţele.

”Flexibilitatea, transparenţa, profesionalismul, munca în echipă şi stabilitatea au fost încă de la început principiile business-ului nostru. Astfel, am reuşit să ne menţinem pe o pantă ascendentă, dezvoltându-ne şi inovând constant. Astăzi lansăm o nouă linie de business în zona profesională şi gama de produse Flexi.”, a spus Petrişor Lazăr, Director General Don Pedro.

Se estimează o creştere semnificativă a consumului de hârtie faţă de anii precedenţi, iar dezvoltarea noului brand Flexi va acoperi necesităţile în continuă schimbare ale pieţei prin produse inovative cu un raport corect calitate-preţ.

Investiţia de peste 10 milioane de euro realizată în 2020  pentru acest proiect Flexi Paper include: automatizare, linie nouă de converting şi ambalare, dar şi construcţia de noi clădiri pentru depozitare.

Compania are un spaţiu de producţie 12.000 mp şi de depozitare de 18.000 mp şi deţine un portofoliu de peste 1.200 de produse, atât mărci proprii, cât şi private. Societatea are circa 240 de angajaţi, a înregistrat în 2020 cifră de afaceri de peste 134 milioane lei.

Cea de a doua companie este Faurecia, care recenta a solicitat Consiliului Județean sprijin pentru avize și acorduri, deorece doresc să mărească unitățile de producție și să crească numărul de angajați la 2.200

”Cu mare plăcere, am răspuns invitației conducerii Faurecia de a efectua o vizită la fabrica de la Budești, specializată în producția de huse pentru scaune auto. Le cunosc activitatea pe care o desfășoară, fiindcă le-am fost alături încă de la început, din anul 2016, când a fost inaugurată fabrica de aici, care acum a fost extinsă.
M-am implicat în înființarea noilor rute de transport de care fabrica avea nevoie și le voi acorda mereu, în condițiile legii, sprijinul meu. Am discutat cu directorul Philippe Neiva despre planurile de viitor ale companiei și am înțeles că există interes pentru creșterea numărului de angajați, de la 1.600, cât numără în prezent, până la 2.200”, spunea președintele CJ Vâlcea, după întâlnirea cu reprezentanții companiei 
Faurecia este una din cele mai mari companii din Vâlcea, cu afaceri în creștere, recent au semnat cu BMW pentru accesorii auto și este în plin proces de extindere.
Singura nemulțumire a angajaților este cu privire la nivelul salarizării, destul de redusă, consideră ei, raportat la munca presatată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *