Domnule prefect, sunt convins că l-ați informat pe Ciucă despre dezastrul făcut la Mihaesti și Lalosu de La Provincia? Sau nu..

La doar trei zile după ce în comuna Lalosu, cetățenii erau  in pragul revoltei din cauza dezastrului pe care îl face La Provincia în localitate, după o lună în care zi de zi, Avicola de la Mihaesti a aceluiași concern poluează aerul cu toxine de găinaț….premierul Ciucă vine la Vâlcea

Chiar la ferma de la Frâncești. Am așteptat cu nerăbdare comunicatul guvernului în care premierul să spună ceva despre dezastrul pe care compania îl face din punct de vedere ecologic și sanitar in judet…dar, nimic.

Laude și un comunicat searbad. Am sperat că prefectul de Vâlcea, Garda de Mediu îl informează despre tonele de găinaț care sunt depozitate la 100 de metri de case in Lalosu, de faptul că în Babeni între 6 și 8 dimineață nu poți respira din cauza excrementelor transportate prin centrul orașului

Se pare că nu. Sau a fost cumva a fost informat discret.

A fost informat despre faptul că La Provincia a distrus toate drumurile din Lalosu, că a distrus garduri la oameni, stâlpi de curent.

Daca nu, cu părere de rău, prefectul a greșit nepermis in această vizită la unul dintre poluatorii numărul 1 din județ. A greșit exact când trebuia să aibă cele 5 minute de sclipire!

Păcat domnule prefect. Ați ratat ocazia de a fi prefectul Vâlcii, al Lalosului, al Mihaestiului, al Babeniului, ați fost doar un funcționar guvernamental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *