Doi candidaţi de la Ghioroiu şi Dâlga s-au înscris în cursa pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

În urmă cu un an, doi mari savanţi de renume mondial, doctori docenţi în ecumenologie, mironologie şi paleontologie, Sir Grig Crăciunescu Doil şi Doamna Mihai Persu, au semnat un comunicat de presă în care ne acuzau pe noi, cei de la Râmnicu Vâlcea Week, de oligofrenism, incultură şi “etc.”.

Iată că istoria i-a adus în prim plan pe cei doi mari outsideri politici, într-o campanie electorală unde şansele de a ieşi din marja de eroare sunt absolut nule.

Bun, Grig Crăciunescu, înţelegem şi noi că este căprioara băgată în cuşca leului Gutău, pentru hrană, dar mingic.. pardon, marele savant agnostic, acest Racoviţă al Vâlcii, Mihai Pers(e)us, un anonim doctor docent în fabulistică şi aiuristică, se trezi el că vrea să intre ca „endependent” într-o cursă din care  va pleca de pe ultimul loc şi va ajunge cu un loc mai jos chiar.

Ne pare rău pentru cei doi candidaţi care, cu siguranţă, la Ghioroiu ar fi reuşit mai multe, dar să le urăm un succes apriopri şi apostazic în marea luptă dintre loseri.

Nu am fi scris acest material de campanie (compania râsului) dacă cei doi muşterii nu s-ar fi simţit, acum un an, cu musca pe căciulă şi nu se luau de acest ziar. Sorry, naşpa, nu?

Mihăiţă, uitasem sincer că mai exişti pe aici, prin Liga a V-a a politicii vâlcene, iar despre Grig, ovăz pentru calul lui Gutău, nu are sens să scriem. Îmi place însă că cei doi iscusiţi candidaţi de Ghioroiu şi Dâlga consideră că au şanse să treacă măcar de procentul de 5%. Hai că pe Grig îl împinge partidul, dar pe Mihăiţă…

Asta, dragii noştri cititori, se petrece într-o ţară unde nu avem valori, unde mediocritatea a luat locul meritocraţiei, unde Ponta şi Iohannis sunt intelectuali declaraţi de poporul român, unde ipocrizia este literă de lege.

Într-o ţară normală, cei doi de mai sus rămâneau doar mărunţi oameni de afaceri locali, în banca lor.

Şi atât. (pamflet)

Grigore Paştelescu şi Mişu Perseus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *