Discurs incendiar al lui Ion Gigi Matei la Râmnicu Vâlcea, de 9 mai

Moment inedit sâmbătă la ceremoniile de 9 mai de la Râmnicu Vâlcea. La un moment dat, ascultând discursul prea oficial şi incolor al prefectului Dumitru Cornoiu, primarul interimar Ion Gigi Matei a luat microfonul şi a ţinut un discurs absolut incendiar. Redăm mai jos fragmente din acest discurs extrem de coerent şi la obiect.

„Uniunea Europeană este un concept caretrebuia să reziste circumvolutului impus de Stalin în sfera de dicolo de Cortina de Fier. Dacă nu era Monnet sau Schuman să gândească aceast punct de intersecţie absolut apotazic prin pauşalitatea resurselor ca moment terminus al asimtotei conflictelor milenare în Apus, Europa nu ar fi existat azi aşa cum este. România şi judeţul Vâlcea devin astfel doar diferenţiale extrem de atomizate ale acestei construcţii. Bunăstarea vâlcenilor prin investiţiile directe sau circustanţiale de care beneficiază în principal România şi susbidiar Vâlcea sunt merite ale acestei construcţii care a fost Piaţa Comună”, a spus Matei, doctor în scientologie şi neuroştiinţe.

Matei a mai vorbit despre dilemele la care a ajuns David Cameron reconfirmat premier al UK despre perpsectivele rămânerii sau nu în spaţiul comunitar. La final Ion Gigi Matei a menţionat şi noua revoluţie economică şi socială care are loc prin negocierea tratatului UE – SUA.

Nu ai cum să nu fi mîndru de un asemenea primar.

Din păcate, pamfletăm şi noi….

Ion Gigi Ovrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *