Din primăvara viitoare încep lucrările la rețeaua de canalizare din comuna Voicești

Primarul Florian Vătafu a confirmat faptul că mai este de obținut un singur aviz pentru a completa procesul de implementare al rețelei de canalizare din localitate și din primăvară va începe execuția acestei rețele care va completa toate utilitățile din comuna Voicești.

”Este una din lucrările la care țin foarte mult, după ce am fost scos din Masterplanul județului de apă și canal, perioadă în care am fost încurcat pentru că aș fi putut depune de mult acest proiect. Dar lucrurile se rezolvă și de anul viitor vom începe implementare efectivă a acestui mare proiect. Vreau să spun că am obținut prin PNRR toate lucrările pe componenta 10, însemnând digitalizare, camere video, drone, stații de autobuz moderne. Suntem în licitație cu centrul medical multifuncțional. Proiecte care în 2023 vor fi implementate”, spune primarul din Voicești.

Toate aceste proiecte care urmează să se implementeze ar ridica cu mult standardul de trai și confort al comunității și, totodată, ar putea deveni atractivă pentru noi investitori.

Edilul consideră că localitatea aflată în arealul metropolitan al municipiului Drăgășani are toate premisele pentru a se dezvolta, fiind foarte aproape de zona industrială a orașului, aproape de drumul expres Craiova – Pitești.

Aflată la marginea județului Vâlcea, acolo unde începe Câmpia Română, frumoasă comună a Voiceștilor, reazemă Oltul pe stângă iar pe dreapta se învecinează cu motorul economic al municipiului Drăgășani.

Primăria Voiceşti a ştiut să deschidă localitatea pentru investitori, devenind cu adevărat o localitate metropolitană, prin consolidarea economică a localității, administrația Vătafu a reușit să pună localitatea pe harta județului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *