Din poliolii produși la Râmnicu Vâlcea au fost produse 5 miloane de saltele în 2020

Aproximativ 5 milioane de saltele au fost produse în 2020, din cele 50.000 de tone de poliol standard fabricate de Chimcomplex la Rm. Vâlcea.
Ne bucurăm că munca noastră garantează acum relaxare fără dureri de spate, pentru români și atâtea alte naționalități

Chimcomplex are misiunea strategică să construiască o companie chimică regională puternică și integrată, axată pe producția de polioli cu valoare adăugată ridicată. Pe un orizont strategic, oficialii Chimcomplex se așteaptă ca statul român să creeze un mediu de afaceri similar cu cel din țările vest-europene, unde companiile chimice beneficiază de diferite forme de sprijin și stimulente.

Tivadar Runtag, CEO Chimcomplex: Cel mai important aspect pentru noi rămâne interesul și orientarea către nevoile clienților. Proiectele interne sunt justificate numai dacă acestea vizează o anumită îmbunătățire a serviciilor noastre adresate clienților: securizarea lanțului de aprovizionare, dezvoltarea de noi produse, procese mai eficiente, contact mai ușor (digitalizat) cu echipa noastră de vânzări.

Pentru a identifica astfel de oportunități de dezvoltare, am mobilizat resursele interne într-un program de transformare numit „Pentru Mâine”. Colegii noștri au generat proiecte pentru dezvoltarea Chimcomplex și în etapa următoare se vor concentra pe implementarea acestora. Vom îmbunătăți portofoliul de polioli, vom implementa un nou sistem de gestionare a relației cu clienții, vom optimiza activitatea de mentenanță și vom reduce amprenta de carbon printr-o utilizare mai eficientă a energiei. Aceste proiecte vor necesita mai multe procese digitalizate și oameni, care sa fie mai bine pregătiți în ceea ce privește competențele digitale. De aceea vor fi organizate instruiri interne pentru a dezvolta aceste competențe.

Lucrul cu echipele programului “Pentru Mâine” ne-a ajutat să ne cunoaștem mai bine și să realizăm cât de multă creativitate, pasiune și profesionalism este „ascunsă” în echipa noastră. Acestea sunt valori pe care le încurajez și pe care vreau să construim în viitor. Iar acest viitor este clar, deoarece Chimcomplex are o misiune strategică: să construiască o companie chimică regională puternică și integrată, axată pe producția de polioli cu valoare adăugată ridicată.

Strategia noastră este să integrăm cele două platforme de producție și să creștem eficiența companiei, să ajustăm portofoliul la cerințele pieței, să reducem amprenta de carbon și să ne dezvoltăm într-un mod durabil.

Ne concentrăm pe dezvoltarea și producția de polioli cu valoare adăugată ridicată și pe loializarea clienților. Aceste priorități sunt noi în strategia Chimcomplex și conduc la un nou model de afaceri. Ne propunem parteneriate strategice nu numai cu clienții și furnizorii cheie, ci și cu alte companii chimice, cu care ne putem asocia în utilizarea activelor și în dezvoltarea de noi aplicații.

Transformarea nu este doar tehnică, ci discutăm și despre o nouă cultură organizațională care se bazează pe încredere și colaborare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *