Din luna martie, la Popești, funcționează Serviciul de Evidență a Populației

Începând cu luna martie, cei aproximativ 3000 de locuitori ai comunei Popești au unde să-și facă actele de identitate, nemafiind obligati să ajungă la Horezu, Băbeni sau Râmnicu Vâlcea.

” La sfârșitul lunii februarie, a avut loc inaugurarea serviciului public comunitar de evidenta a persoanelor din comuna noastră. Cu acesta ocazie, am avut deosebita plăcere, să fim înconjurați de oameni de seamă ai județului nostru. Aducem mulțumiri, pentru tot sprijinul domnului președinte al consiliului județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, domnului Mihai Oprea, prefect al județului nostru, doamnei Ionela Bică, director al Directiei de evidenta a persoanelor Vâlcea, domnilor deputați și senatori ai PSD Vâlcea, care ne-au fost alaturi in aceasta zi. De la 1 martie, locuitorii comunei Popești și nu numai, pot să-și procure actele de identitate în sediul nou inaugurat, care se află în incinta primăriei”, spune edilul din Popești.

Edilul adaugă faptul că va discuta și cu primăriile din comunele vecine care nu beneficiază de acest serviciu, pentru un parteneriat în acest sens.

”Este un pas pentru descentralizare, că tot este un cuvânt des folosit. Trebuie ca toate serviciile directe și necesare pentru populație, să fie cât mai aproape de cetățean, să nu punem cetățenii pe drumuri. Cred că toate deconcentratele importante ar trebui să aibă o proiecție la nivel local”, a mai precizat Măgura. .

Aurora mai menționează și faptul că a s-a rezolvat montarea celui de-al doilea bazin, s-a dat drumul la apă mai repede decât era preconizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *