Diligenţele edilului Vătafu au avut succes: Drumul judeţean din Voiceşti a fost reabilitat

Diligenţele întreprinse de primarul Florian Vătafu au avut succes: Drumul Judeţean care leagă lecalitatea Voiceşti de judeţul Olt a fost reabilitat. În primă etapă s-a aşternut covor asfaltic pe 200 de metri, zona critică şi au fost excutate plombe pe alte porţiuni.

Urmează ca în luna iunie lucrările să fie continuate.

„Este un rezultat bun spun eu, pentru că sunt foarte mulţi conductori auto care folosesc acest drum între cele 2 localităţi cu specific agricol. Legumicultori atât din Grădinari cât şi din Voiceşti folosesc această arteră pentru a ajunge la terenurile agricole, zone de solarii. Avem promisiunea că în luna iunie, RAJDP va reveni aici pentru a finaliza reabilitarea acestui tronson de drum”, spune primarul Vătafu.

Primăria lucrează la un amplu proiect de amenajarea a centrului civic, odată cu finalizarea Centrului Cultural şi sistematizarea înteegii zone, prin realizarea unui parc prin care să fie legate toate instituţiile din zonă.

Localitatea a cunsocut de altfel în ultima perioadă o amplă dezvoltarea prin atragerea de investitorii importanţi în zonă, prin proiecte care să pună în valoare potenţialul turismului piscicol.

„Aşteptăm şi alţi investitori în zonă, este o comună care are multe de oferit, fiind situată la graniţa cu judeţul Olt, un judeţ agricol dar şi cu directă legătură cu parcul industrial Drăgăşani. Primăria va sprijini pe oricine doreşte să dezvolte aici afaceri, să ofere locuri de muncă, să contribuie la bunăstarea şi modernizarea localităţii”, conchide Florian Vătafu.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *