Diculeşti, o comună căutată de tineri vara asta, pentru un Complex de Agrement de 5 stele

La Diculeşti funcţionează unul din cele mai frumoase complexe de agrement din Vâlcea, cu o piscină, un club, un restaurant, cu un decor mediteraneean. Este un loc unde tinerii, atât cei din Diculeşti, cât şi cei din localităţile vecine, vin să socializeze şi, evident, să se distreze. De altfel a fost punctul de atracţie în materie de divertisment pentru sud-vestul Vâlcii.

Mâncare gătită în casă după reţetele locului, muzică plăcută şi evident multă distracţie. Un loc care respectă publicul şi care a pus localitatea pe hartă.

“Este o iniţiativă lăudabilă, am fost receptivi la dorinţele celor care au dorit să investească. Este un drum tranzitat, face legătură cu judeţul Olt iar când se va construi drumul expres Craiova – Piteşti, putem spune că aici este calea de legătură cu această parte de judeţ. A fost o vară capricioasă care a afectat localitatea dar zona de atracţie a fost una căutată de tineri”, spune primarul Armand Cupăreanu.

Mai mult, Diculeştii are un parc industrial în dezvoltare, două companii deja lucrează la investiţii ce vor genera locuri de muncă iar primăria speră că afacerile agricole se vor transforma în afaceri agro-industriale.

Administraţia locală din Diculeşti a reuşit, în ultimii ani, să facă minuni în ceea ce priveşte progamul investiţional în infrastructură, cu un buget local destul de redus. Ne referim aici la asfaltare, la apă, la canalizare.

Diculeştii se vor un compozit de rafinament, bun gust şi emancipare. De altfel, tânărul primar Armand Cupăreanu doreşte să nu mai existe diferenţe între rural şi urban.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *