Despre cea mai elegantă staţiune care se contruieşte la Vârful Romani

Murotti Valley:

Viziunea noastra releva o intreaga statiune montana unica in lume, urmand un concept care ofera in premiera o gama variata de activitati, intr-o zona de poveste cu pasuni alpine. Planul de urbanizare este realizat in Elvetia si implica dezvoltarea unui nou tip de turism, bazat pe facilitati complete puse la dispozitia ta intr-un cadru natural de senzatie.

Doresti o proprietate pentru a evada in natura sau o investitie profitabila? Murotti Valley poate implini ambele dorinte: iti punem la dispozitie vile moderne cu facilitati complete si posibilitatea de a fi administrate de catre dezvoltator.

Poti transforma achizitia ta din Murotti Valley intr-o investitie profitabila. Poti beneficia de toate avantajele si tot confortul sistemului de administrare de catre dezvoltator.

Ai la dispozitie specialistii Murotti Valley, care aplica tehnici specifice si utilizeaza cele mai mari platforme de rezervari, astfel incat sa asigure un grad ridicat de ocupare pe tot parcursul anului.

Pentru tine inseamna eficienta si timp castigat, astfel incat poti sa te bucuri de un randament al investitiei de 7% garantat timp de 11 ani.

De asemenea, investitorii pot beneficia si de discount-uri suplimentare.

Studiile arata ca turismul alpin din Romania este in continua crestere. Murotti Valley, singura statiune din Europa care ofera activitati variate si pozitionare a locuintelor de cazare chiar pe partia de schi, reprezinta o atractie care se va dezvolta rapid si sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *