Desi in scenariu roșu, scolarii din Tomsani inghesuiti in autobuz, primarul are treabă!

Comuna Tomsani este în scenariul rosu de COVID dar potrivit ordinului ministerial, preșcolarii si clasele primare merg la scoala.

Cum? Înghesuiți intr-un microbuz. Părinții sunt revoltați si vin la primarie.

“Este absurd ce se întâmplă. Stam de o ora la primarie, pentru ca dom primar e ocupat. De fapt e ocupat de cand a castigat primaria, nu il interesează problemele noastre”, spune Magdalena I, părintele unei fetite de clasa a II-a.

Alți parinti au declarat ca nu-si vor duce copiii la scoala. Primarul Andrei Nicolae, le-ar fi spus ca “nu e treaba lui, transportul copiilor la scoala. Sa si-i duca cu mașini personale”

Nu este primul caz in care cetățenii au luat cu asalt instituția. In urma cu o luna, mai mulți localnici au cerut ajutor primariei cand au avut gospodăriile inundate. Fara insa niciun rezultat.

“Cred ca am scăpat de dracu si l-am găsit pe frate-so”, ne spune un angajat al primăriei.

În zadar am încercat sa obținem un punct de vedere de la primar, acesta era ocupat. Desi intr-o ora, nu a întrat și nu a iesit nîmeni de la dansul din birou.

Un angajat din biroul vecin, cu parul alb, nu-i reținem numele, ne-a spus ca primarul are programul incarcat pana la ora 15 si nu poate primi pe nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *