Deşi în scenariu galben, şcolile din Păuşeşti Otăsău sunt pregătite pentru debutul anului şcolar

Conform unei decizii adoptate, joi, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, 41 dintre cele 120 de unităţi şcolare cu personalitate juridică din acest judeţ vor deschide anul şcolar după scenariul galben, conform căruia merg zilnic la şcoală elevii din învăţământul primar şi cei din clasele a VII-a şi XII-a, ceilalţi urmând a participa la cursuri fizic prin rotaţie.

Cursurile se vor desfăşura astfel în şcolile din localităţile Râmnicu Vâlcea, Băbeni, Băile Govora, Galicea, Goleşti, Mihăeşti, Muereasca, Ocnele Mari, Olanu, Păuşeşti Otăsău, Roeşti, Slătioara, Stoeneşti şi Tomşani.

La Păuşeşti Otăsău şcolile se prezintă însă impecabil, având tot ceea ce înseamnă un învăţământ modern – camere web, retroproiectoare, laptopuri. Toţi copiii au tablete iar unităţile şcolare au trasate deja căile de circulaţie. Toate măsurile au fost luate astfel încât cei mici să fie expuşi cât mai puţin riscurilor de sănătate

Scoala din Șerbănești este aşadar una din cele moderne din Vâlcea. Şcoala beneficiază de încălzire prin pardoseală, gresie, faianţă, în toate sălile de clasă, un covor special în sala de sport, acoperişul este cu totul nou, Fiecare clasă are table inteligente, proiector. Valoarea totală a investiţie a fost de 150.000 ron. .Şcoala a fost deja aprovizionată cu lemne pentru iarnă, din pădurea proprie a comunei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *