Derby-ul României la Handbal Feminin SCM -CSM, va fi urmărit pe un ecran mare în Scuarul Mircea cel Bătrân

Datorită interesului imens stârnit de disputarea derby-ului campionatului SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bucureşti în data de 13 martie, de la ora 21.00 şi ca urmare a faptului că Sala Sporturilor ”Traian” nu are capacitatea necesară pentru a satisface integral cererea mare de bilete pentru vizionarea acest meci, clubul Sport Club Municipal va amplasa în Scuarul ”Mircea cel Bătrân” din centrul municipiului un ecran mare, cu dimensiunea de 7×4 metri, care va transmite live partida prin amabilitatea şi cu acceptul TVR.

​Îi aşteptăm pe suporterii care nu vor putea viziona meciul în Sala Sporturilor să susţină handbalistele noastre la Kilometru ”0” al oraşului şi sperăm ca la sfârşitul jocului să ne bucurăm cu toţii de un succes deosebit al echipei SCM Râmnicu Vâlcea.

SCM Rm. Vâlcea traversează un sezon fabulos, pe care îl poate concretiza cu titlul de campioană. Florin Verigeanu, conducătorul clubului vâlcean, spune că SCM încearcă să calce pe urmele Oltchimului. „Mai e mult până la titlu. Sperăm să nu facem paşi greşiţi până la jocul din 13 martie cu CSM şi atunci vedem ce va fi, care pe care. Vâlcea are o istorie în spate şi încearcă să calce pe urmele fostului Oltchim. În viaţă îmi doresc să fiu mereu în faţă, dacă îmi pun ceva în cap, încerc să fie ceva de calitate. Primarul din Vâlcea este un om de sport, ştie ce înseamnă şi ne ajută foarte mult, aşa cum ar trebui să fie toate primăriile din ţară. Meci de meci jucăm cu sala plină, e un lucru bun” a declarat preşedintele secţiei de handbal, Florin  Verigeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *