Deputatul USR Marian Lazăr a întreprins demersuri la CNAIR pentru centurile Drăgășani și Horezu

Parlamentarul vâlcean Marian Lazăr se implică în îmbunătățirea infrastructurii județului, în ultimele două săptămâni având discuții cu autoritățile din Drăgășani și Horezu pentru realizarea celor două centuri ocolitoare.

”La Drăgășani se impune realizarea variantei de ocolire est a orașului, un proiect mai vechi dar care acum este foarte oportun, dată fiind dinamica industrială a municipiului. Aici avem în vedere modernizarea și chiar lărgirea DN 64 spre Găneasa, pentru conexiunea cu drumul expres Craiova-Pitești. La Horezu însă putem spune că centura este vitală. Vorbim de o stațiune, una care a devenit de interes național și nu este normal ca tot traficul greu spre și dinspre Gorj să traverseze orașul. Aici avem un centru istoric reabilitat, cu clădiri de patrimoniu care nu ”reacționează” bine la traficul greu care trece în prezent la nicio 100 de metri distanță. Toate documentațiile le-am depus la CNAIR și nu mă voi opri până nu intră pe lista de priorități a guvernului și a Ministerului Transporturilor”, spune Marian Lazăr

Acesta spune că, dacă nu intervin alte probleme, în 6 luni se vor organiza licitațiile pentru proiectele tehnice și execuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *