Deputatul PDL, R.Rădulescu, l-a acuzat pe ministrul Andrei Gerea de lipsă de respect pentru clasa politică

Deputatul PDL, Romeo Rădulescu se declară solidar cu parlamentarii vâlceni ai USL, care au fost, spune el, “daţi afară” de ministrul Andrei Gerea, la întâlnirea pe tema OLTCHIM, din cursul acestei săptămâni.
”Nu am înţeles gestul domnului ministru Gerea care i-a invitat pe parlamentarii USL să părăsească sala şi apoi împreună cu autorităţile judeţene şi reprezentanţii combinatului l-au schimbat pe director. Mi se pare o lipsă de respect a domnului ministru faţă de clasa politică, din care până la urmă şi dumnealui face parte. Ce se întâmpla grav dacă parlamentarii USL participau la discuţiile privind schimbarea conducerii combinatului? Domnul Gerea nu a reuşit decât să pună toată această situaţie într-o notă conspirativă”, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă parlamentarul vâlcean.
De altfel, legat de acest subiect deputatul social-democrat, Constantin Rădulescu, a afirmat a doua zi după întâlnirea de la Bucureşti pe tema OLTCHIM că ”nu a înţeles gestul ministrului Gerea”.
”Mi s-a părut neprotocolar gestul ministrului Gerea şi nu am înţeles raţiunile pentru care a făcut asta, a trebuit să aflăm din presă că a fost înlocuit directorul general de la OLTCHIM, deşi am fost prezenţi şi noi la întâlnire”, a spus Rădulescu.
În cursul acestei săptămâni a avut la loc la Ministerul Economiei o întâlnire între ministrul Andrei Gerea cu  parlamentarii vâlceni, autorităţile judeţului, sindicate şi administratorii judiciari de la OLTCHIM pe tema situaţiei combinatului vâlcean.AGERPRES

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *