Deputatul Laurențiu Cazan și-a declarat public susținerea pentru Florin Cîțu

Deputatul PNL, Laurențiu Cazan, spune că îl va susține pe Florin Cîțu pentru președinția partidului, pentru că are o viziune modernă asupra viitorului partidului liberal.

”Nu reproșez nimic actulualui lider de partid, dimpotrivă, domnul Orban este un om corect politic, unul care, din punctul meu de vedere, niciodată nu a pus interesul personal mai presus de interesul de partid. Dar, pentru mine, Florin Cîțu reprezintă viitorul partidului, în noul context european, este liderul care va armoniza și va compatibiliza partidul în noua paradigmă politică globală, este exponentul unei noi generații, unei mentalități născute după anul 2000, al societăților comunicante, deschise, întrepătrunse. Liberalismul are nevoie de un upgrade, pentru a putea câștiga competiția în noile formule sociale și, din punctul meu de vedere, Cîțu este exact personajul de care are nevoie PNL, în 2021, în noul context european”, spune deputatul Cazan.

Dintre cei trei parlamentari vâlceni,  Laurențiu Cazan este primul care își declară opțiunea în competiția la nivel național a partidului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *