De ziua libertății presei, Magda Popescu merită un premiu pentru ”Cutia cu zâmbete”, o acțiune umanitară deja consacrată

Dacă ar fi să felicit un jurnalist în aceste zile de Paște, Magdalena Popescu, moderatorul de la Antena3 și redactor al publicației Vocea Vâlcii, ar merita cu prisosință un premiu.

Simplu, pentru că acțiunea umanitară pe care o coordonează de ani buni, ”Cutia cu Zâmbete”, acțiune prin care ajung la cei mai nevoiași copii, cele necesare pentru o viață decentă, a devenit deja un un concept și a adunat dincolo de scheme, a adunat oameni aproape.

Magda Popescu a reușit ca de fiecare dată să adune la această acțiune tot spectrul politic, oamenii de afaceri din Vâlcea, a reușit ca oameni care de regulă sunt adversari ideologic să treacă dincolo de blazonul de partid și să se elibereze de punctajul ieftin al formațiunii politice și să fie calzi, buni, deschiși.

Asta a reușit Magda Popescu. Anul acesta am urmărit fără să vreau fenomenul pe care a reușit să-l creeze și actiunea a ajuns deja la o maturitate, fiind un un concept social. Asta a reușit Magda și o felicit sincer.

Merită cu prisosință un astfel de premiu și la o cât mai îndelungată viață pentru una din cele mai frumoase și de suflet, acțiuni umanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *