De Vineri începe Nebunia Frumoasă de la Brezoi; Haideţi la Vâlcea să ascultăm live Rock, Blues şi Jazz

4 zile de nebunie, 4 zile de show, 4 zile de chitară, de saxofoane, de tobe, de muzică! 4 zile în mijlocul munţilor, pe malul râului furat, 4 zile de adevărată trăire şi emoţie…

Mâine începe Woodstock-ul Vâlcii. Primul Festival Internaţional de Blues, Rock şi Jazz din România, în cea mai frumoasă locaţie şi în cel mai frumos judeţ din ţara asta.

Unde? Acolo unde Oltul se întâlneşte cu Lotru, unde creşte floare de colţ, unde s-a născut un oraş cu italieni, saşi, unguri, români, unde s-au întâlnit păstorii, cu plutaşii, cu lemnarii, cu haiducii, cu comtrabandiştii, un oraş avanpost roman acum 2000 de ani.

Aici, la Brezoi, ne aflăm la al doilea festival de Blues Rock şi deja este internaţional! Într-un parc superb, la poalele Ţurţudanului, pe strada Lotrului, din secol XIX, începe distracţia.

4 zile în care de dimineaţa şi până noaptea târziu se vor înălţa spre constelaţiile lui iulie, sunetele chitărilor, vocile de blues, vom lega cerul de pământ şi vom trăi în iubire, în artă în muzică, într-un paradis montan.

Cine nu vine la Brezoi în aceste 4 zile nu ştie ce va pierde, pentru că până la anu…e vreme multă.

Deja la ora asta Brezoiul e sub ocupaţie, tineri din toată ţara au umplut străzile, corturile sunt deja aşezate, berea curge mai repede decât Oltul, chitările sunt deja frecate, pletele sunt peste tot…O ocupaţie a artei, a culturii, a muzicii…Brezoiul şi-a întâlnit destinul!

Îl aştepta de mult, a spart stâncile şi 4 zile se va prăvăli ca un torent…inundându-ne sângele.

Pentru 4 zile, suntem brezoieni! Da? Se aude? Se aude? Niciun răspuns? Cum? Daaaa. Cu toată forţa, să auzim. Suntem, la Brezoi?

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *