Daniela Otesanu spune ca Vâlcea trebuie sa fie destinatia prioritară de locuit

Deputatul PSD,  Daniela Otesanu, invită românii sa se mute in judetul nostru, avand in vedere ca de zeci de ani, Valcea este judetul cu cea mai mare speranta de viata.

„Potrivit specialiștilor, Vâlcea se află exact în locul unde trebuie din punct de vedere al resurselor naturii – climă, relief, resurse minerale, balneologie, etc. Toată lumea știe că la Băile Govora de exemplu este cel mai bun echilibru ionic din atmosferă, din Europa. Păi să nu ne imaginăm că acest ține fix cât ține Băile Govora! Normal că echilibrul ionic care face bine aparatului respirator este întins pe un areal uriaș în zona Olteniei de sub Munte, mai concentrat evident deasupra Govorei.

De altfel, județul Vâlcea numără 33 de localități (din 89!) cu un real potențial balnear – toată falia care pleacă dinspre Călimănești, Muereasca, Olănești, Măglași, Govora, până spre Horezu, plus cele 10 comune subalpine. Adică resursele minerale, apele concentrate, care au aceeași componente ca la izvoarele din Băile Olănești, amestecate cu pânza freatică sunt sub toată falia asta”

Deputat PSD, Daniela Otesanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *