Daniela Oteșanu: PNL-USR, guvernăm și noi ceva?

Românii sunt din ce în ce mai îngrijorați de valurile succesive de scumpiri ce vor veni din luna septembrie.
Liberalizarea pieței de energie electrică, în absența unei concurențe reale, lipsa măsurilor din PNRR în acest domeniu, prefigurează producerea unor convulsii sociale pentru că milioane de români riscă să rămână în beznă și frig. Este îngrijorător ce se întâmplă cu creșterea prețurilor pe piața energiei electrice, creștere ce se regăsește deja în facturile românilor. Suntem astfel într-o piață viciată, care determină scumpiri în lanț. Interesează pe cineva din Piața Victoriei sau de la Cotroceni?
Ce se întâmplă în arcul guvernamental în aceste momente? Partidele aflate la guvernare se pregătesc „intens” pentru alegeri interne. Vocile „minune” din PNL, Rareș Bogdan și personajul cu probleme penale din USR-PLUS, Dan Barna, ne transmit să fim cuminți și să așteptăm finalul lunii septembrie, când vor termina cu luptele „încinse” din interiorul partidelor și după aceea vor avea timp și de guvernare.
Domnilor „făcători de minuni „, oamenii o duc din ce în ce mai greu și au nevoie de înțelegere și sprijin din partea „guvernului meu”. Răspunsul vostru, ca un final de banc prost nu-i ajută cu nimic.
Guvernați și voi ceva????
deputat PSD, Daniela Oteșanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *