Daniela Oteșanu: Numărul turiștilor care au petrecut în Vâlcea, Sărbătorilor Pascale confirmă faptul că județul nostru rămâne o destinație de top în România

”Cu precădere investițiile realizate de Consiliul Județean în amenajarea drumurilor și legăturilor directe între mănăstiri, toate acestea au facilitat un tranzit foarte bun pentru cei care au ales să vină la Vâlcea, cu ocazia Sărbătorilor Pasacale și a micii vacanțe de 1 Mai. Asta s-a văzut în ceea ce privește traficul de sărbători în datele statistice care arată din nou stațiunile vâlcele pline de turiști.

Sunt semne că odată cu implementarea proiectelor mari de infrastructură coroborate cu strategia turistică a Consiliului Județean vor duce Vâlcea în primele 5 județe turistice ale României, nu doar în primele 10. Deja concurăm cu Bucovina de la egal la egal, chiar dacă Oltenia de sub Munte a venit mai târziu pe harta turistică a României. Am reușit să recuperăm acel ecart care ne despărțea și sunt convinsă că, dincolo de farmecul și pitorescu Bucovinei, Vâlcea va fi peste la nivel de turism.

Felicităm totodată primarii de stațiuni, primarii care se luptă să-și transforme localitățile în stațiuni, proprietarii de structuri de cazare, cei care au amenajat puncte gastronomice, agențiile de turism care au inclus Vâlcea pe harta lor, cu toții au contribuit la Vâlcea turismului de azi”

Daniela Oteșanu, deputat PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *