Daniel Paraschiv (primar Frâncești): În primăvara anului viitor Încep lucrările la gazoductul Olteniei de sub Munte

O veste foarte bună pentru toate comunele din zona subalpină a Vâlcii este realizarea unui uriaș gazoduct care leagă pe sub munte Gorjul de Vâlcea, traversând toate localitățile Olteniei de sub munte.

Acest gazoduct va lega localitățile Tetila (Gorj) de Băbeni (Vâlcea). Un rol important în aducerea spre Băbeni a acestei conducte, l-au avut Primăriile din Frâncești și Păușești Otăsău

”Vreau să-i anunț pe locuitorii din Frâncești că vor avea gaze. Cel târziu anul viitor va începe execuția gazoductului care leagă Gorjul de Vâlcea. A fost o muncă de echipă pentru a reuși stabilirea acestui traseu la noi în zonă. Vreau să spun că în paralel cu execuția tronsonului se vor face și racordările în localitățile traversate. Un termen optimist ar fi ca în patru ani, comuna noastră, una din cele mai mari și de o importanță economică deosebită va avea gaze”, spune primarul Paraschiv.

Edilul mai menționează și faptul că cel mai mare producător de carne din România a început lucrările la abator, care va fi una din unitățile mari de producție din Europa de Est, fapt care va genera locuri de muncă dar și contribuții mari la bugetul local, urcând localitatea în topul zonelor dezvoltate ale Vâlcii.

Și nu în ultimul rând în foarte scurt timp vor demara lucrările la rețeaua de canalizare. Comuna Frâncești fiind deja un pivot economic în această regiune a Vâlcii, o localitate care, în șase ani a cunoscut cea mai mare rată de dezvoltare a infrastructurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *