Daniel Dimulescu se luptă cu CS Mădulari la titlul judeţean, la juniori

În ciuda celor care spuneau că la Mădulari nu mai există fotbal, primarul Daniel Dimulescu vine să-i contrazică, echipa de juniori CS Mădulari porneşte în returul campionatului judeţean cu speranţe la titlu.

“Echipa de forbal juniori infiinţată acum 6 ani ne bucură prin munca, responsabilitate şi dorinţa lor de a dovedi ca sunt talentaţi. Avem o echipă formată din tineri între 14 şi 18 ani, care îmbină sportul cu şcoală şi fac performanţă în campionatul judeţean A1. Sunt pe locul 2 şi în acest an vor titlu. Normal că ne-ar bucura această realizare”, spune primarul Dimulescu.

Acesta spune că meciurile câştigate de băieţi sunt premiate iar în această pauză competiţională au fost în cantonament într-o staţiune vâlceană.

Tot primăria din Mădulari se ocupă de echipamentul echipei de fotbal iar primarul insistă să afirme că “jucătorii sunt obligaţi ca şi la şcoală să obţină perfomanţe. Nu putem concepe un elev mediocru pe teren. Sportul e sport dar şi cartea trebuie să fie carte. Bunul simţ de mâine va înlocui cu totul aroganţa dacă ai fost un elev bun la şcoală şi ai considerat disciplina şi responsabilitatea, drept principii în viaţă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *