Dana Oteșanu: Vâlcea atinge pragul de 10 stațiuni dar avem potențial pentru cel puțin 20

Deputatul PSD, Daniela Oteșanu, cunoscută pentru acțiunile sale în domeniul turismului, l-a felicitat pe Toma Peștereanu, edilul comunui Costești, pentru succesul de a declara localitatea drept zonă turistică.

”Era firesc să se întâmple această atestare. Cunoscu munca echipei de la primărie, eforturile de acolo, munca antreprenorilor din turism. Este o reușită pentru Costești și o reușită pentru Vâlcea, județ care a avut anul trecut o jumătate de milion de turiști înregistrați. Dintre care o bună parte în Costești. Exemplul de la Costești poate fi urmat și de alte localități, pentru că Vâlcea permite cu ușurință cel puțin alte zece zone turistice declarate și am aici în vedere – Slătioara, Sălătrucel, Prundeni, Câineni, Perișani, Racovița Berislăvești, Bărbătești, Măciuca, Măldărești zone cunoscute ca destinații și prin locații turistice. Pentru că acesta este un adevăr, Vâlcea este un județ turistic și se află între primele zece ale României”, susține parlamentarul PSD.

Săptămâna trecută, în ședință de guvern a fost atestat Zona Turistcă a comunei Costești, drept zonă turistică de interes local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *