Dan Niţu s-a alăturat lui Tăriceanu

Senatorul Remus Nițu, membru al PNL din 1991, a demisionat din acest partid și a plecat la ALDE, formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu.

“Am fost ales senator în Colegiul uninominal nr. 2 din Circumscripţia electorală nr. 40 Vâlcea şi, începând din 3 februarie, îmi dau demisia din PNL şi voi activa în grupul liberal-conservator”, a spus Niţu în plenul Senatului.

El a declarat că decizia are legătură cu situaţia filialei PNL Vâlcea.

“Mă despart cu greu de acest partid, al cărui membru sunt de peste 25 de ani, dar decizia de a demisiona am luat-o în urma unei analize serioase a situaţiei actuale din filiala PNL Vâlcea. Plec pentru că nu mă mai regăsesc în actuala structură politică. Vă asigur însă că nu există niciun conflict de natură personală cu niciunul dintre membrii PNL Vâlcea, doar că, din punct de vedere politic, viziunile noastre nu mai coincid”, a precizat Niţu pentru Agerpres.

Totodată, acesta consideră că “judeţul Vâlcea merită să fie condus de un alt tip de politicieni, corecţi şi fără interese personale”.

“Astfel, am hotărât ca începând de azi să mă afiliez grupului ALDE pentru a constitui o filială puternică în Vâlcea, care să apere interesele judeţului”, a adăugat parlamentarul vâlcean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *