Dan Niţu (finanţator CSM Râmnicu Vâlcea) – “Cel mai bun de pe teren a fost Pârvulescu”

Finanţatorul echipei de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea, senatorul PNL Dan Niţu, l-a desemnat pe Cătălin Pîrvulescu drept cel mai bun jucător al meciului pe care vâlcenii l-au câştigat în ultimul minut în compania celor de la Minerul Motru, sâmbătă, cu scorul de 2-1, în Liga a II-a.
“Un meci greu, dar nu doar prin prisma adversarului, ci pentru că ni l-am făcut noi greu. Jucătorii l-au tratat cu uşurinţă şi s-a jucat mult individual, de parcă toţi ar fi vrut să dovedească ceva, aşa a picat şi golul egalării celor de la Motru. Am avut noroc cu Cătălin, care a venit din Liga a IV-a, din punctul meu de vedere cel mai bun jucător de pe teren, cel care a adus şi golul victoriei. Sper ca mentalitatea lui să o insufle şi celorlalţi jucători din echipă. Dar, felicit echipa pentru rezultatul de astăzi, totul e bine când se termină cu bine”, a declarat Niţu.
Prima repriza a meciului a fost destul de echilibrată, golul venind destul de târziu în minutul 45. Prima ocazie s-a consemnat în minutul 17, când Geantă l-a încercat cu un şut pe portarul minerilor. Vâlcea a fost sub asediul celor din Motru, Matache fiind nevoit să respingă mai multe şuturi în minutul 23 şi 24.
Deaconescu a deschis scorul în minutul 45, când, la o centrare a lui Cataramă, a reluat cu capul pe lângă Stoica.
Fericirea nu a dura mult în tabăra vâlceană, cei din Motru reuşind la reluare să restabilească egalitate prin Trifu, care în minutul 54 a reluat cu capul la o lovitură de colţ.
Vâlcenii au forţat victoria spre final, după ce Claudiu Niculescu a epuizat toate schimbările. În minutul 81, Bărbulescu a ratat o ocazie clară de gol, şutând de la pe lângă poartă din careul mic.
Golul victoriei a venit în minutul 90 când Pârvulescu a reuşit să înscrie cu capul la lovitură din colţ şi a adus astfel 3 puncte pentru CSM Râmnicu Vâlcea.
Vâlcea urcă astfel pe locul 4, cu 18 puncte, menţinându-se în lupta play-off-ul Seriei a 2 din Liga a 2-a. Minerul rămâne pe ultimul loc cu 4 puncte. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *