Dacă vrei pace nu te duci la negocieri cu Gorila: Război total la primăria Râmnicului între PNL și Perpesediști

Un lucru este clar la Primăria Râmnicului. Va fi război total între cele două tabere. S-a trecut Rubiconul. Se pare că în ambele tabere, consilierii de imagine care au cerut scandal au fost mai bine ascultați decât cei care au îndemnat la calm și conciliere. Cine va câștiga?

Gutău? Pîrvulescu? Nu, niciunul. La această oră dacă ar fi alegeri la Râmnicu Vâlcea, primar ar câștiga Florian Marin. Electoratul nomal la cap, nelovit de istericale și fără adorațiuni suplimentare va vota pe oricine altcineva în afara celor doi.

Cine pierde din războiul PNL și PERPSD? Locuitorii orașului. Toată lumea zdravănă la cap a cerut celor doi Gutău, recte Pirvulescu să aibă telefoanele deschise și să comunice (dracu, și Gobaciov și Reagan aveau linie telefonică deschisă). Mai lasă unul, mai lasă celălalt, undeva există un punct de echilibru. Dar trebuie să comunice. Nu au vrut, au ales calea războiului, sfătuitorii belicoși. Atunci să fie sănătoși.

Exemplul evident este cel de azi, când Gorila Crăciunescu, cel mai insipid personaj, de un grotesc aparte a fost reales președinte de ședință. Acum vreo 10 ani, scârbit de calitatea deplorabilă a consilierilor locali, am redactat un pamflet, care se încheia cu o concluzie amar ironică. ”Consilierii masculi au o atitudine, de nu m-aș mira dacă nevestele lor i-ar înșela cu grădinarul”. Singurii care s-au simțit ofensați în onoarea lor de familiști au fost vreo doi. Unul Mușat, nu-i mai rețin prenumele și Griguță. M-au amenințat cu procese pentru tulburarea patului conjugal, atunci i-am spus direct lui Robocop Crăciunescu, ”sunt convins că în școala primară și liceu erai fraierul clasei, ăla cu coșuri ăla care era ținta miștourilor masculilor alfa din generație”

În fine, Gorila a fost trimisă azi din nou la prezidiu, în condițiile în care alianța PNL-USR are în dotare trei doamne impecabile și care, din punctul meu de vedere, puteau fi votate președinte de ședință. Era un semnal că se vrea mai mult decât un conflict absurd.

PNL a ales calea războiului total. Să fie sănătoși. În aceste condiții, tabăra perpesedistă se va radicaliza la fel de mult și va începe măcelul de imagine, până când amebele tabere vor fi nimic, dar înconjurate de aplaudacii din culise, istericii ULTRAS care zbiară pe Facebook, savurând cadavrele și numărând cu satisfacție care are mai multe sau mai puține răni.

Îi urăm în acest sens, lui Florian Marin, succes de pe acum, pentru primărie în 2024 și îl rugăm să iasă deja la marginea terenului pentru a se pregăti. După trei ani de joc mizerabil la primăria Râmnicului, alegerea unui terț va fi ca izbăvire!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *