Da, stimabililor, nu doar de o parcare e nevoie, ci de două chiar în Ostroveni, cel puţin

A caută nod în papura lui Mircia Gutău pentru orice nu mi se pare un lucru util. Cum e cazul parcării de la Casa Ştiinţei.

Eu locuiesc la Hermes şi vreau să spun că la ora 20 greu mai găseşti un loc de parcare în zona Pieţei din  Ostroveni. Trebuie să mă învât de vreo două ori în jurul blocurilor şi cu ochi de vultur să analizez orice cotlon sau colţişor pentru a reuşi să parchez.

Da, pentru cei care spun că la Ştiinţei este o parcare goală, şi acolo aş parca maşina. În Budapesta, am parcat maşina la 1 km distanţă şi nu mi s-a părut nimic anormal.

Nu există locuri de parcare şi oraşul se sufocă în maşini. Potrivit ultimelor date statistice, există 1,7 maşini la un apartament iar numărul creşte. În anii 80 când au fost ridicate blocurile din Ostroveni era un loc de parcare la 10 apartamente.

S-au făcut după 90, sute de impriovizaţii, s-a tăiat din grădini, din spaţiul verde şi tot degeaba. Nu există locuri locuri suficiente de parcare la această oră, de aceea se impune de urgenţă construcţia unor parcări etajate în oraş. Nu doar în Ostroveni.

Dar aici, sunt convins că este nevoie de 2 astfel de parcări. Eu unul mi-aş lua si abonament la această parcare dar ştiu măcar faptul că sigur am unde parca maşina atunci când vin de la muncă.

Aşa că Mircia Gutău are toată susţinerea mea în a construi în Râmnicu Vâlcea  locuri de parcare. A contesta acest aspect înseamnă reavoinţă.

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *