Cunoscutul brand Aro va deschide la Nicolae Bălcescu o unitate de producție

Astfel prin recondiționarea unui grajd al fostului CAP din Nicolae Bălcescu, cunoscut brand Aro din industria alimentară va inaugura în 2021 o hală de producție, unde vor fi ambalate condimente pentru început, urmând ca ulterior, investiția să se dezvolte pe parcurs.

”Inițial cred că vor fi vreo 50 de locuri de muncă, un lucru oportun pentru comuna noastră și evident că ne bucură alegerea localității noastre de către celebrul brand. Aceștia preconizează ca în luna martie să deschidă unitatea. Așteptăm și alți investitori care să vină aici, cred că dispunerea noastră pe drumul de legătură cu capitală și în apropierea viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești, este un avantaj”, spune primarul Landor Moșteanu.

Edilul anunță și semnarea contractului cu fonduri europene pentru reabilitarea, doatarea și modenrizarea completă a Școlii gimnaziale din localitate. Investiția este prin POR. Tot cu fonduri europene va fi modenrizat și căminul cultural din satul Stoiceni.

”Totodată lucrăm în cadrul unui ADI cu Golești, Milcoiu și Dănicei pentru cel mai amplu proiect pentru localitatea noastră și anume introducerea rețelei de gaze naturale”, mai adaugă Moșteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *