Cunoscuta activistă pentru “Egalitatea de șanse”, Daniela Otesanu, locul 1 la Gala Națională de Excelență in Asistenta Sociala

Dana Oteșanu, deputat de Vâlcea a strâns voturile necesare pentru a fi pe primul loc în Topul Galei Naționale de Excelență in Asistenta Sociala.

Asta, grație programelor în care politicianul vâlcean s-a implicat, programe care au vizat sprijinirea copiiilor cu probleme, a luptei pentru drepturile femeilor, Oteșanu fiind o cunoscută activistă a “Egalității de șanse”.

“A fost o săptămână grea, plină de emoții, o săptămână în care mi-am redescoperit prietenii. A fost săptămâna de vot pentru Gala Națională a Excelenței în Asistența socială, unde am candidat la categoria “Politicianul anului în asistență socială “. Mulțumesc DGASPC Vâlcea și Roxanei Stoian pentru nominalizare! Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat votul! Mulțumesc colegelor și prietenelor din OFSD Vâlcea și OFSD România pentru sprijinul de zi cu zi! Mulțumesc presei vâlcene pentru promovare! Mulțumesc mult colegilor din PSD care au fost alături de mine! Mulțumesc consilierului meu, Cristian Alexandrescu! Mulțumesc celor mai dragi ființe din viața mea, fiului meu și soțului meu pentru tot ceea ce au făcut pentru mine! Am câștigat împreună sesiunea de voturi, mergem mai departe, cu mare încredere, în comisia de analiză a portofoliilor cu acțiunile desfășurate”, a precizat Daniela Oteșanu.

La aceeași gala, colega noastră din presa, Magdalena Popescu, a obținut locul 3, la secțiunea jurnalism.

AP.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *