Cum va arăta viitorul cartier Riverside din Râmnicu Vâlcea

Amplasamentul este situat langa cel mai mare si nou centru comercial al orasului, ShoppingCityMall, intr-un viitor cartier conceput de SPEEDWELL, ce va beneficia de 4 cai de acces, strazi asfaltate, un concept integrat ce include spatii verzi generoase si o zona de promenada pe faleza raului Olt.

Aceste elemente pot genera o valorificare foarte buna a dezvoltarilor rezidentiale viitoare, blocuri de locuinte si case unifamiliale.
Terenurile vor fi vandute cu Plan Urbanistic Zonal obtinut in conditiile prezentate. Indicatorii urbanistici prezentati sunt cei in care dezvoltatorul se poate incadra in mod real.

Locuinţele vor fi de la un regim de înălţime p+1, până la blocuri de p+12

Cu acces direct spre Calea lui Traian atât din strada Nicolae Titulescu, cât și din Bld. Nicolae Bălcescu, poziția viitorului complex beneficiază de amplasarea în apropiere de școli, spitale, restaurante, facilități sportive și cel mai important centru de shopping din oraș. 

Mai mult bulevardul cu 4 benzi va fi continuat direct spre zona nord şi va ieşi în bulevardul Republicii.

Deși aflată în imediata vecinătate a zonei centrale, locația se bucură de poziționarea într-o zonă liniștită, cu priveliști frumoase, ideală pentru un cartier modern și o comunitate în plină dezvoltare.

În armonie cu istoria orașului, locația strategică RiverSide City beneficiază de acces facil către cele mai importante puncte de interes din Râmnicu Vâlcea și de o vedere privilegiată spre esplanada râului Olt. 

Principalele linii de transport public din oraș – 1, 3, 4, 8, 18, 110, 111, 112, 114, 116, 166 – au stație în imediata vecinătate a complexului RiverSide City.

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *