Cum se vor schimba păcănele online în viitorul apropiat

Domeniul sloturilor online s-a transformat radical datorită noilor tehnologii. De la Realitatea Virtuală (VR) la Inteligența Artificială (AI), inovațiile sunt folosite pentru a crea jocuri având caracteristici ce oferă pasionaților o experiență tot mai captivantă.

O dată începută, această revoluție tehnologică nu are limite. Au apărut deja platforme cu concept futurist, așa cum este aceasta: https://mrbit.ro/ro.

Peste 90% dintre jocuri sunt păcănele online. Potrivit unei analize recente, piața globală sloturilor va depăși valoarea de 8 miliarde de dolari în 2024, ritmul de creștere fiind de 20,4% pe an.  În Europa, rata de creștere este chiar mai mare, de 35% pe an. Pentru a menține acest progres, este necesar ca dezvoltatorii de jocuri să vină mereu cu ceva nou.

Jocuri cu milioane de moduri de câștig

Tendințele pot fi întrevăzute încă de acum, prin prisma caracteristicilor implementate în sloturile moderne. Cu timpul, acest caracteristici vor fi perfecționate și, la un moment dat, se vor „uza moral”, fiind introduse altele și mai performante.

În anul 2015, compania Big Time Gaming lansa pe piață primul slot cu mecanism Megaways. În general, acest mecanism cu modificator de role permite 117.649 de direcții de plată, dar specialiștii vorbesc despre un viitor cu milioane de modalități de câștig, pe o grilă care va funcționa ca o linie de plată în sine.

Tot mai multe jocuri vor beneficia de modul colapsabil sau, așa cum se mai spune, de câștiguri în avalanșă. Această trăsătură este tot o caracteristică Megaways, pentru că nu era posibilă în cazul mecanismelor mai vechi. Simbolurile care intră într-o combinație câștigătoare dispar, iar în locul lor vin altele care pot aduce, la rândul lor, câștig. Astfel, poți avea parte de mai multe plăți cheltuind o singură miză.

Grile tot mai „atipice”

O altă trăsătură modernă, care va fi și mai răspândită pe viitor, este Hold&Respin. Această funcție presupune blocarea unor role și rotirea celorlalte, în încercarea de a obține o anumită combinație de simboluri. Valoarea pariului crește direct proporțional cu plata potențială.

Apropo de role, tendința este ca grilele păcănelelor să fie tot mai „întinse”. Poate că sloturile clasice cu structură 5×3 nu își vor pierde niciodată din popularitate, însă și jocurile cu grilă atipică au tot mai mulți fani. De exemplu, sloturile Megaways au, în general, minim 6 coloane și număr de rânduri variabil. Există și grile cu structură de tip romb.

O nouă tendință este observată la capitolul „jocuri speciale”. Până nu demult, pasionații de sloturi beneficiau în cel mai bun caz de serii de rotiri extra. Acum, rundele speciale sunt tot mai sofisticate. Se pune accent pe interactivitate, jucătorul având de ales dintre mai multe variante, cum ar fi dintre cutii de cadouri sau dintre pachete de învârtiri extra asociate cu multiplicatori sau cu alte avantaje.

Jucătorul se poate trezi în interiorul grilei

La început, vorbeam despre Inteligență Artificială și despre Realitate Virtuală. Ei bine, nimic din tot ce am enumerat până acum nu era posibil fără utilizarea elementelor de AI. În ceea ce privește Realitatea Virtuală, companiile de software abia au început să cerceteze dezvoltarea unor sloturi care să fie jucate prin intermediul ochelarilor speciali.

Foarte probabil, în viitor, cu ochelarii VR la ochi, jucătorii se vor trezi în mijlocul rolelor, iar în jurul lor vor cădea fructe, șeptari sau ce alte pictograme va avea păcăneaua respectivă. Foarte interesant va fi în cazul sloturilor egiptene, pentru că pasionații vor avea o perspectivă panoramică din interiorul piramidelor, sau se vor găsi față în față cu însuși zeul Ra.

O dată cu modernizarea jocurilor online de tip slot, amatorii se vor putea întrece în tot mai multe turnee, în care clasamentul va fi alcătuit în funcție de rulaj sau de multiplicatorul de câștig. Totul pentru distracție!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *