Cum pariază Michael Jordan?

Chiar dacă probabil nu l-ai prins jucând sau chiar dacă nici măcar nu ești fan baschet, sigur ai auzit de Michael Jordan. Este un nume legendar în istoria sportului mondial. În cariera sa, baschetbalistul a câștigat o sumedenie de premii și nu are rost să începem să le înșirăm.

 

În acest articol, nu îți vom povesti cât de mare (la propriu și la figurat) este Michael Jordan. Nu credem că mai poate pune cineva la îndoială reușitele sale. Ba chiar a revoluționat tenișii cu contractul său la Nike, printre multe altele.

 

Aici vom discuta despre Michael Jordan, omul căruia îi plac jocurile de noroc. Da, are și această latură, și este una chiar foarte mare, după cum urmează să vezi.

 

Înainte să vezi cum pariază Michael Jordan, înscrie-te la un casino și începe propria ta aventură la jocurile de noroc. Nu uita să revendici și un bonus fără depunere ca să-ți crești șansele de câștig și să ai mai multe ocazii să te distrezi.

Anii de început

 

Jocurile de noroc au făcut parte din viața lui Michael Jordan încă din perioada adolescenței. Acest lucru reiese din biografia lui Roland Lazenby, intitulată ”Michael Jordan: The Life”. Marele baschetbalist a început să parieze încă de pe vremea când era la liceu.

 

Când a ajuns la facultate, există alte dovezi care arată că Michael Jordan se distra la jocurile de noroc. Un exemplu este un cec de 5 dolari scris de baschetbalist în 1982 către un coleg de la facultate. Jordan pierduse un meci de biliard pe care l-a jucat pe bani.

 

De asemenea, mai există relatări cu el care paria în timpul antrenamentului, împreună cu colegii și chiar cu staff-ul. Dar aceste pariuri erau mici, deci nu existau șanse să rămână falit din cauza lor.

Cariera profesională

 

La liceu și la facultate, nu avea atât de mulți bani, deci pariurile sale erau pe măsură. Dar atunci când a ajuns în NBA, nu mai paria sume mici. A fost cunoscut pentru participarea sa la jocuri împreună cu jucătorii mari în cantonamentele de la Chicago Bulls. Totodată, nu rata vreo ocazie să joace cărți sau altceva ce însemna mult risc.

 

Ba chiar a pariat cu staff-ul de la Chicago Stadium pe cursele care aveau loc pe marile ecrane ale arenei. Ba chiar primea rezultatele dinainte, în colaborare cu echipa de la Chicago Stadium.

 

Au mai existat situații în care a folosit metode dubioase ca să câștige. Atunci când Bulls a ajuns în Portland, jucătorii din Chicago își așteptau bagajele. Michael Jordan a pariat 100 de dolari că bagajul său vine primul. Mai mulți colegi au participat la acest pariu, iar bagajul său chiar a apărut înaintea celorlalte. A luat banii, dar nu le-a spus că a dat bani celui care descărca bagajele ca să-l ajute.

 

Activitatea lui Michael Jordan era foarte cunoscută în clubul Chicago Bulls și obișnuia să pună sume extrem de mari. Dar pasiunea sa nu a rămas cunoscută doar colegilor și mediului de la echipă.

 

Oriunde prindea un joc, nu ezita să participe. În 1992, a fost selectat pentru echipa americană a jocurilor Olimpice. Echipa a mers în pregătire la Monaco, acolo unde se află și Monte Carlo, un paradis pentru cineva ca Michael Jordan. A jucat cărți pe mize foarte mari cu alte staruri ale baschetului precum Michael Johnson, Charles Barkley și Patrick Ewing.

Pariurile

 

Acolo unde au existat jocuri pe mize foarte mari, au existat și controverse. Acestea au apărut mai ales după revenirea sa de la Jocurile Olimpice. A fost forțat să mărturisească în 1993 cu privire la un cec de 57.000 de dolari trimis lui James ”Slim” Boulder, un jucător și un traficant de droguri. Judecătorii l-au condamnat pe Boulder la 9 ani de închisoare pentru spălare de bani.

 

La început, jordan a încercat să spună că cecul era pentru un împrumut, dar până la urmă a recunoscut că era o datorie formată la jocurile de noroc.

 

Dar cea mai mare controversă a fost în Atlantic City, tot în 1993, în timpul finalelor NBA. Acest an a fost foarte dificil pentru baschetbalist. De asemenea, tot atunci, un jucător de golf a susținut că Michael Jordan îi datorează 1,3 milioane de dolari.

 

Toate aceste scandaluri l-au afectat și drept urmare, i-au afectat și performanța în timpul finalelor din acel an.

 

În 1993 a murit și tatăl său, ceea ce a dus la mai multe zvonuri care legau pierderile la jocurile de noroc și datoriile acumulate cu decesul tatălui.

Concluzii

 

Michael Jordan este cunoscut și astăzi ca cel mai mare baschetbalist din toate timpurile. Dar viața sa a fost foarte agitată din cauza problemei sale la jocurile de noroc. Juca și pierdea sume mari, ceea ce l-a împins la datorii și la legături cu oameni din crima organizată. Unii spun că moartea tatălui său a fost o răzbunare, deși nu au fost găsite dovezi concrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *