Cu 500 de angajaţi, Carrefour devine un actor important pe piaţa muncii din Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea, centrul comercial dezvoltat de NEPI Rockcastle, care va fi inaugurat la sfârșitul acestui an, va avea, în premieră pentru oraș, un hipermarket Carrefour.

Hipermarketul Carrefour, cu o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați, va avea 300 de angajați

Dacă adăugăm şi pe cei aproximativ 200 de angajaţi ai Carrefour de la magazinele din centru şi Matei Basarab, atunci cu 500 de salariaţi, concernul francez  va deveni, unul dintre cei mai importanți angajatori din Râmnicu Vâlcea.

Shopping City Râmnicu Vâlcea este rezultatul unei investiții de 40 de milioane de euro, iar printre zecile de branduri care vor fi prezente în noul mall se numără: New Yorker, Hervis, Orsay, English Home, Noriel, Jysk, Top Shop, Pepco, Meli Melo, Office Shoes, KFC, Spartan și Maxbet.

Din suprafața închiriabilă totală de 27.900 de metri pătrați, 24.000 de metri pătrați vor fi dedicați brandurilor de fashion, hipermarketului și serviciilor, iar circa 2.000 de metri pătrați vor fi rezervați zonei de divertisment: săli de cinema, restaurante și cafenele, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazinou și o terasă de peste 350 de metri pătrați.

AP

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *