CSM Rm. Vâlcea a intrat în joc după ce a primt două goluri, afirmă directorul Medrea

CSM Râmnicu Vâlcea nu a reuşit nici în această etapă să spargă gheaţa şi să aducă prima victorie în deplasare, pierzând meciul cu scorul de 1-3 cu CS Universitatea Craiova, miercuri, în Liga a II-a de fotbal.
“Din păcate am intrat în joc abia după ce am luat două goluri. Asta e. Nu e o tragedie, nu trebuia să intrăm timoraţi pe teren, pentru că puteam face mai mult. S-a văzut că am reintrat în joc destul de rapid, dar apoi a venit acea greşeală din minutul 52. Faptul că am intrat timoraţi s-a văzut, ne-am trezit cu două goluri, din nişte faze care nu anunţau nimic şi mai ales destul de rapid. Va veni şi momentul când vom sparge gheaţa şi vom aduce prima victorie în deplasare. Important este să avem mai multă încredere în noi”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul general adjunct al CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Medrea.
Craiovenii au deschis rapid scorul prin Gorovei în minutul 6, care l-a învins pe portarul Matache cu un şut puternic de la 20 de m la colţul lung. Echipa de Bănie a reuşit desprinderea în minutul 16, când Pleşan a reluat cu capul o centrare de pe partea stângă.
Speranţele vâlcenilor au revenit odată cu reuşita lui Negruţ din minutul 26, care a înscris pentru 2-1. Meciul s-a relansat şi vâlcenii au avut două ocazii în minutele 28 şi 33, dar portarul Craiovei, Brac, s-a opus.
După pauză, Craiova a reuşit  să înscrie din nou, destul de rapid, în minutul 52, în urma reuşitei lui Curelea, care a speculat o greşeală a apărării vâlcene, acesta fiind şi scorul final.
CS Universitatea Craiova cu 21 de puncte s-a detaşat pe primul loc în clasament faţă de Gloria Bistriţa, care a rămas cu 17 puncte. CSM Râmnicu Vâlcea are 15 puncte şi ocupă locul 6, aşteptând încă prima victorie în deplasare.
Echipele de start:
CS U Craiova: Brac – Cârjă, Izvoranu, Fl. Pătraşcu, Velcovici – Sin, Ad. Ionescu, Cr. Ganea, Pleşan – Curelea, Gorovei. Antrenor: Ovidiu Stângă.
CSM Râmnicu Vâlcea: Matache – Samson, Ct. Pârvulescu, I. Stoica (ccăpitan), Briceag – Cârstoiu, Bărbulescu, Lircă – Ad. Popa, Arnăutu, Negruţ.. Antrenor: Claudiu Niculescu. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *