CSM Râmnicu Vâlcea – Olimpia Satu Mare 3-0

 CSM Râmnicu Vâlcea a învins pe Olimpia Satu Mare la scor de forfait, 3-0, sâmbătă, pe stadionul din Zăvoi, reuşind să urce două poziţii în clasamentul Seriei a II-a a Ligii secunde de fotbal, până pe locul 4, cu un total de 15 puncte.
“Sunt mulţumit de rezultat, băieţii au jucat un 4-3-3 care le-a ieşit, un joc bun pe benzi şi mai ales un foarte bun rezultat înaintea confruntării cu Craiova (CS Universitatea, n. red.). Mâine deja băieţii pleacă în cantonament, urmând ca marţi să fim la Craiova. Eu spun că suntem în grafic în privinţa obiectivului, promovarea”, a declarat după meci, pentru AGERPRES, finanţatorul CSM-ului, senatorul PNL, Dan Niţu.
CSM Râmnicu Vâlcea a deschis rapid scorul, în minutul 11, prin Arnăutu, după ce încă din minutul 3, vâlcenii au avut prima ocazie când la şutul lui Negruţ, respins cu greu de portarul sătmărenilor.
După deschiderea scorului, vâlcenii au irosit două ocazii de gol în minutul 16 şi 23. Replica Olimpiei s-a făcut simţită abia în minutul 26, când portarul Matache scoate de sub transversală un şut al lui Petrică Dragoş.
În minutul 35, Negruţ a scos un penalty după o intervenţie imprudentă a unui apărător pe linia careului mare. Lircă a transformat impecabil şi scorul a devenit 2-0 pentru echipa lui Claudiu Niculescu.
După pauză, Olimpia a încercat se reintre în joc, dar totul s-a terminat în minutul 78, când Geantă a pătruns pe dreapta, a centrat şi D. Iancu a fost ţinut în careu de Molnar şi tot Lircă a transformat penalty-ul dictat pentru CSM: 3-0.
Cele două echipe de start au început în formulele:
CSM Râmnicu Vâlcea: Matache – Cataramă, Pârvulescu, I. Stoica, Briceag – Cârstoiu, Bărbulescu, Lircă – Ad. Popa, Arnăutu, Negruţ.
Olimpia Satu Mare a început cu Şuta – D. Muntean, Bălău, C. Ene, Iuhas – Svarczkopf, Micaş, Villand, P. Dragoş – Lemac, Feier. AGERPRES/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *