CSM Râmnicu Vâlcea intră în iarnă pe locul 2

CSM Rm. Vâlcea intră în vacanţa de iarnă pe locul 2 în clasamentul Serieie a II-a a Ligii a II-a de fotbal, după ce a reuşit un egal în deplasare, 1-1, pe terenul echipei UTA Arad, aşteptând reluarea campionatului cu speranţe de promovare, după cum a declarat directorul adjunct al clubului, Bogdan Medrea.
“A fost un meci pe care l-am controlat. Din păcate a fost acel penalty care au schimbat ordinea partidei, dar e bine că băieţii nu au fost demoralizaţi şi am continuat să atacăm. Arădenii au jucat defensiv, dar cu toate acestea în ultimul minut a venit şi golul meritat al egalării. Intrăm mulţumiţi în vacanţa de iarnă, un loc doi care ne dă speranţe mari de promovare”, a declarat Medrea.
Meciul dintre CSM Râmnicu Vâlcea şi UTA Arad a început slab, abia în minutul 12 s-a consemnat prima ocazie a arădenilor.
Ei au fost şi cei care au deschis scorul în minutul 23 din penalty, transformat de Ovidiu Popescu, după un henţ în care al jucătorului Briceag.
Vâlcea a început ofensiva, dar nu a reuşit nimic până la pauză, decât şuturile lui Deaconescu din minutele 25 şi 43.
În minutul 56, Vâlcea a înscris, dar golul a fost anulat din motive de ofsaid. Vâlcea a forţat, UTA s-a retras în propriul careu, iar în ultimul minut de joc, Deaconescu a adus un punct preţios pentru CSM, egalând şi păstrând echipa pe locul 2 în seria a II-a din Liga 2.
CSM Râmnicu Vâlcea se află astfel cu 25 de puncte în spatele celor de la CS Universitatea Craiova, urmată de Gloria Bistriţa cu 24 de puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *