CSM Râmnicu Vâlcea a revenit pe locul 2, după victoria cu Metalul Reşiţa

Echipa de fotbal CSM Râmnicu Vâlcea a revenit pe locul doi în Seria a II-a din eşalonul secund, după ce a reuşit să treacă sâmbătă de Metalul Reşita cu 3-1, pe teren propriu, adunând astfel 12 puncte şi rămânând în cursa pentru promovarea în Liga I.
„Aveam nevoie de această victorie după partida de la Roşiorii de Vede, pentru a reîntregi moralul echipei. Nu a fost un meci uşor, dar băieţii s-au concentrat şi am reuşit să ne adjudecăm toate cele trei puncte puse în joc. Îi felicit pe cei de la Reşita pentru fair-play, meciul de azi nu este o revanşă, este un meci de campionat. Noi deja ne gândim la meciul din etapa viitoare cu Târgu Mureş, care nici acesta nu va fi deloc unul uşor. Ne menţinem astfel în primele şase echipe, dar mai e mult până la final, vom continua să jucăm din ce în ce mai bine şi să atingem obiectivul de a promova”, a declarat, după meci, antrenorul vâlcenilor, Claudiu Niculescu.
CSM s-a desprins decisiv în decurs de numai 7 minute. La ultima fază a primei reprize, Cataramă a deschis scorul din lovitură liberă de la 20 de metri. Imediat după pauză, acelaşi Cataramă a centrat pentru golul lui Iancu şi Vâlcea s-a desprins la 2-0. Scorul a luat proporţii în minutul 53, când Negruţ a înscris şi a făcut 3-0. Oaspeţii au redus din handicap în minutul 87, prin Szabo.
Aspectul inedit al acestei partide este că Metalul Reşiţa este de fapt, fostul „CSM Râmnicu Vâlcea”, echipă care i-a învins în sezonul trecut pe actualii jucători de la CSM, fost „Damila Măciuca”
Partida din Zăvoiul vâlcean a fost urmărită de 1.000 de spectatori.
După acest meci, CSM Râmnicu Vâlcea urcat din nou pe poziţia a doua clasamentului Ligii a II-a, cu un total de 12 puncte, la 2 puncte de liderul Gloria Bistriţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *