CSM Râmnicu Vâlcea a obţinut prima sa victorie în deplasare

CSM Râmnicu Vâlcea a urcat pe locul întâi în Seria a II-a a ligii secunde de fotbal, după prima sa victorie în deplasare din acest campionat, 1-0 la Oradea cu FC Bihor.
“Sunt fericit, echipa deja joacă mai bine de la etapă la etapă, este prima victorie în deplasare după o partidă în care am dominat a doua repriză. Băieţii au avut un start mai greu, dar am intrat în joc şi spre finalul primei părţi am fost aproape de deschiderea scorului. Noi ne-am făcut treaba, acum e rândul municipalităţii să-şi facă treaba, după cum vorbeam zilele trecute de probleme financiare pe care le-am găsit la club. Vom vedea ce decizie ia executivul local”, a declarat, pentru AGERPRES, finanţatorul echipei, senatorul Dan Niţu.
Declaraţia lui Niţu vine după ce în urma unui control financiar au fost descoperite datorii de peste 3 miliarde ale clubului din perioada 2008-2010, când clubul aparţinea municipalităţii.
În ceea ce priveşte partida pe care Vâlcea a disputat-o în deplasare la Oradea, prima repriză a fost una echilibrată, orădenii având iniţiativa în primele minute, când au ratat în minutul 8 cu poarta goală prin Sfârlea.
În a doua repriză, Raymond Lukacs a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, orădenii rămânând în zece. În aceste condiţii vâlcenii au forţat, iar în minutul 80 Negruţ a înscris în urma unui corner respins greşit de portarul bihorenilor.
Cu 24 de puncte, CSM a urcat pentru moment pe primul loc în clasamentul Ligii a 2-a, cel puţin până la disputarea partidei dintre CS Universitatea Craiova şi FC Universitatea Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *