CSM: Lucian Papici, Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga – numiţi şefi de serviciu în DNA

 Secţia pentru procurori a CSM a hotărât miercuri numirea procurorilor Lucian Papici, Doru Ţuluş şi Mihaela Moraru Iorga în funcţii de şef serviciu în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – nivel central.
Potrivit site-ului CSM, Lucian Papici a fost numit în funcţia de procuror şef al Serviciului pentru
efectuarea urmării penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a DNA, nivel central, pe o perioadă de 3 ani, iar Doru Ţuluş – în funcţia de şef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiuni asimilate sau în legătură directă cu infracţiunile de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie a DNA, nivel central, tot pentru 3 ani.
Totodată, CSM a hotărât numirea Mihaelei Moraru Iorga în funcţia de procuror şef al Serviciului de combatere a
macrocriminalităţii economico-financiare din cadrul Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie a DNA, nivel central, pe o perioadă de 3 ani.
Propunerile pentru aceste funcţii au avut în vedere faptul că cei trei procurori au experienţă profesională, au desfăşurat activităţi timp de mai mulţi ani în Direcţia Naţională Anticorupţie şi au instrumentat dosare complexe, potrivit DNA.
Lucian Papici şi Doru Ţuluş au condus timp de două mandate Secţia de combatere a corupţiei şi, respectiv, Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, unde a lucrat timp de mai mulţi ani şi Mihaela Moraru Iorga.
Procurorii sunt numiţi în aceste funcţii, potrivit legii, de CSM la propunerea şefului DNA. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *