Cristina Munteanu a recredibilizat Primăria din Prundeni

Ajunsă în urmă cu trei ani din funcţia de viceprimar în calitate de primar interimar al administraţiei publice din Prundeni, Cristina Munteanu a avut în faţă cea mai mare provocare. Aceea de a recredibliza o instituţie publică, de a debloca proiectele, de a face din nou comuna atractivă pentru investitori.

“Nu vreau să vorbesc despre trecut. Important este că a trebuit să ne apucăm de treabă, să investim, să comunicăm cu oamenii, să pregătim un portofoliu pentru a atrage investitori aici, pentru că este o localitatea care are premisele, pentru a deveni una din cele mai dezvoltate din lunca Oltului”, spune Munteanu

De altfel comuna Prundeni deţine majoritatea utilităţilor, se numără printre comunele cu o demografie în creştere, are un potenţia agricol, în special viticol de excepţie, se află pe DN 64, Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani – Slatina, o arteră comercială cunoscută pentru traficul dintre Oltenie de sub munte şi Oltenia de şes.

Cristina Munteanu a reluat învestiţii în şcoli, unităţi sanitare, reabilitarea de drumuri, a canalelor pluviale, astfel încât terenurile agricole să nu mai fie compromise în caz de ploi.

S-au reluat proiectele cu finanţare externă, a fost dezvoltată zona Ţinutul Vinului, un areal greografic care include 11 km de drum printre podgoii şi care uneşte până în prezent primele crame de tradiţie.

“Am fost deschişi pentru un mare investitor care urmează să dezvolte aici unul dintre cele mai mari complexe avicole, avem un teren industrial pe care îl putem valorifica pentru noi investiţii. Vom extinde toată reţeaua de gaze, Prundeniul are capacitatea de a fi un po economic aici, în zona de sud a Vâlcii.”, mai adaugă edilul din Prundeni.

Şcolile sunt pregătite pentru a începe anul şcolar în siguranţă, Munteanu, fiind de profesie cadru medical, spune că sănătatea oamenilor şi mai ales a copiilor şi bătrânilor a fost şi va rămâne prioritatea zero pentru ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *