Cristian Simoiu îl va înlocui pe Virgil Pârvulescu la șefia PNL Râmnicu Vâlcea

Surse oficiale de la vârful  PNL Vâlcea au confirmat faptul că, în scurt timp, Biroul Politic al PNL Râmnicu Vâlcea va fi dizolvat și o nouă conducere interimară va fi numită, liberalii municipali urmând a fi conduși, până la alegerile interne, de actualul consilier local Cristian Simoiu.

Acesta ar fi fost nominalizat de Cristian Buican într-un cerc restrâns, mai ales după ultimele sondaje, în care se constată declinul galopant al lui Pîrvulescu, cel care a pierdut de mult susținerea organizației județene.

De altfel, la ultimele întâlniri ale Biroului Politic Județean, actualul viceprimar a fost pus la zid mai ales pentru ultimele poziții (nominalizarea actorului ”Pupăză” la șefia Consiliului Județean, încălcări grave ale statului, organizații paralele gen OFL), Marcel Poenaru și Gheorghe Păsat fiind printre cei mai duri contestatari ai actualului lider de la PNL Râmnicu Vâlcea.

Simoiu este considerat un personaj politic care poate coagula organizația, are mesaj și are inițiative, care, deși venite din opoziție, au fost luate în seamă de executivul local. Grupul lui Pârvulescu însă susține că nu va aștepta această decizie ”răzbunătoare” a PNL Vâlcea, ci va părăsi partidul pentru Forța Dreptei.

Se pare că, în diferite cercuri, Virgil Pîrvulescu l-a acuzat pe Buican de blat cu primarul Mircia Gutău, de negocieri pe la spatele liberalilor din Râmnic, de o ”trădare a votului din 2020”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *