Cristian Nedelcu se gândeste să pună la punct transportul urban din Drăgășani

Drăgășaniul este recunoscut în întreaga lume pentru viticultură și se poate mândri cu o tradiție milenară în cultura vitei de vie, fiind cea mai veche podgorie din zona Olteniei.

Orașul, de asemenea, a prosperat în ultimii ani la nivel de infrastructură, dar și investiții private. Acum are atât zonă industrială, dar și turism viticol de înaltă calitate.

Primarul Nedelcu se orientează pentru dezvoltarea acestui segment și, implicit, pentru înfrumușețarea orașului. Mai ales că  producerea de vinuri din podgoria Drăgășani este completată de turismul viticol în continuă dezvoltare, iubitorilor de vin oferindu-li-se și cazare.

Pe lângă proiectele în derulare, majoritatea cu fonduri europene, Nedelcu a mai depus proiecte pentru stații de încarcare electrice, precum și pentru achiziționarea unor autobuze electrice pentru transportul urban.

”Transportul urban este din ce în ce mai numeros. De aceea, ne-am gândit că este nevoie de un sistem de transport pus la punct, mai ales că în zona industrial sunt peste 3000 de salariați. Prin acest program cu finanțare europeană vom avea stații de încărcare, dar și microbuze electrice. De asemenea, din bugetul local vom înfrumuseța orașul, cu trotuare, dar și sistemul de agrement, prin construirea unui ștrand Parcurile sunt zilnic întreținute, mobilierul la fel, iar atât tinerii, cât și vârstnicii se pot bucura de o plimbare în parcurile orașului”, a declarat Cristian Nedelcu.

Autoritățile asteaptă semnarea contractului la proiectul de modernizare a infrastructurii în Drăgășani.

C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *