Cristian Buican: Voi candida la preşedinţia Consiliului Judeţean pentru că Alianţa Binelui a pus în pericol dezvoltarea Vâlcii

Preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, a intrat oficial în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea, anulându-se astfel zvonurile din ultima perioadă care spuneau că liberalul vâlcean nu ar candida la alegerile locale din toamnă pentru această funcţie.

“Voi candida pentru că Alianţa Binelui (PSD-PER n.r) a distrus practic economia judeţului Vâlcea în ultimii 4 ani şi a blocat dezvoltarea infrastructurii, punând în pericol dezvoltarea ulterioară a judeţului. PNL este singurul partid politic care poate înlătura această alianţă odioasă, bazată pe cârdăsie politică şi sifonarea banului public. Sunt convins că vom reusi să îndepărtăm de la conducerea judeţului pe cei care ne-au sărăcit în ultimii 4 ani şi să creăm premisele dezvoltării durabile a judeţului. Vâlcea şi să contribuim la bunăstarea cetăţenilor. Aştept ca oamenii care au aceleaşi idealuri ca şi noi să ni se alăture şi să nu se ascundă în spatele unor mărunte şi meschine interese politice”, ne-a declarat preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican.

Buican intră astfel în cursă, acolo unde până la această oră, oficial au anunţat că vor mai candida Constantin Rădulescu PSD şi Eduard Rădulescu USR-Plus.

2 comments

  • Mihai Badea

    Valcenii trebuie sa se dumireasca, macar in ultimul moment, ca, fara o conducere liberala, nu sunt sanse de progres! Sistemul mocirlos in care psd-ul lucreaza, in alianta cu cei asemenea lui, v-a intarzia iarasi procesul modernizarii asteptat de toti!
    Mult succes d-le Buican!

  • Albert

    N-ati facut nimic pentru judetul Valcea! Sunteti un nimic, la fel ca toti politicienii din tara asta! Urmariti decat propriul interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *