Cristian Buican: Recomand tuturor membrilor PNL să nu urce pe nicio scenă la Sărbătorile Localităților vâlcene

Primul politician vâlcean care dă un semn de normalitate in acest caz, este președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Acesta solicită liberalilor vâlceni sa nu urce pe nicio scenă la vreo festivitate câmpenească, invintandu-i însă, daca ajung acolo, sa socializeze cu oamenii, direct, „fara discursuri”

„Trebuie încetată aceasta practica ipocrita și populistă de a te afișa pe o scenă, la o sărbătoare care de fapt aparține locuitorilor. Noi nu suntem decât angajații oamenilor și nu stăpâni, să-i privim de la înălțime. Eu recomand membrilor PNL sa nu mai urce pe vreo scenă la astfel de sărbători. Daca ajung la aceste sărbători, pot foarte bine să-și petreacă ziua alaturi de locuitori, sa le afle direct problemele, sa socializeze, să vadă cu ce pot fi ajutați. Trebuie să încetăm aceste practici comuniste, pe care le perpetuam de 30 de ani”, susține liderul PNL Vâlcea

Salutam acesta poziție a deputatului vâlcean, fiind primul care se raliază demersului inițiat de revista Râmnicu Vâlcea Week, pentru o societate normala

Acest demers vine și în sprijinul edililor din localitățile vâlcene, majoritatea reclamând faptul că „politicienii vâlceni, desi sunt invitați, li se pare că au dreptul de a se urca pe scena sa le spună gogoși oamenilor”.

Așteptăm așadar mesaje similare din partea tuturor partidelor politice de a evita aceasta mascarada, ipocrizie penibilă de a umple scenele cu ocazia acestor sărbători.

„Locul vostru este printre oameni, nu deasupra lor și nici la separee, la strachina cu sarmale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *