Cristian Buican: Proiectul pentru gaze pentru judetul Valcea nu se aprobă din cauza conducerii PSD a judetului

Președintele PNL, Cristian Buican, sustine ca toți primarii din Vâlcea ar trebui să primească prin Anghel Saligny, finanțare pentru introducerea rețelei de gaze naturale.

„Exista un fond alocat pentru județul Vâlcea. Este adevărat ca încă nu a-a ajuns la o înțelegere dar din cauza conducerii PSD. Noi avem o alta abordare. Noi nu selectam primăriile, funcție de alte considerente mai mult sau mai puțin oneroase. Noi dorim ca toate primăriile din Vâlcea sa primească alocări pentru rețeaua de gaze. Ma refer la toți cei care au solicitat acest proiect. Noi am fost la minister cu varianta noastră, crezând că și cei de la PSD fac la fel. Spre surprinderea mea, la PSD erau pe lista doar vreo 5 localități. Fapt care a întors de la minister aceasta varianta. Pana nu se merge pe aceeași formulă.  Rămâne ca PSD sa facă la fel ca și noi, pentru ca acest proiect de gaze sa fie implementat în Vâlcea, sa primească de la minister aprobarea.

Deci nu PNL blochează aceasta investiție uriașă pentru județul nostru, asta trebuie sa știe primarii, mai cu seamă cei de la PSD. PNL propune ca toate primăriile din județ, cele care au depus pentru gaze, sa primească alocări pe Anghel Saligny si nu cateva primarii, functie de alte…lucruri”, spune Cristian Buican.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *